Hva kan vi hjelpe deg med?

Følg

Hva betyr det at en bruker er suspendert?

Dersom en bruker taster feil passord et antall ganger, vil brukeren midlertidig bli utelåst. Tidsrommet de blir utelåst kan stilles inn på innstillinger, men standard innstilling er 30 minutter. Dersom de blir fortsetter å taste feil passord etter at tilgangen åpnes igjen, vil kontoen til slutt bli suspendert. Suspenderte kontoer må åpnes av administrator ved å reaktivere brukeren fra Admin-Organisasjon. Gå inn på Admin-Innstillinger-Organisasjonsinformasjon for å gjøre endringer på antall ganger som er lov å taste feil, hvor lenge brukeren skal bli utelåst og hvor mange ganger brukeren skal midlertidig utelåses før de blir suspendert. Se fullstendig guide på https://servicedesk.sti-norway.no/hc/no/articles/360016124691