Hva kan vi hjelpe deg med?

Følg

Hvordan sletter jeg brukere

For å slette brukere, går du inn på Admin-Organisasjon. Søk opp den brukeren du ønsker å slette og klikk i ruten til venstre for brukeren. Over listen dukker det nå opp en meny med fire ikoner. Klikk på søppelbøtte-ikonet. Du får da opp en popup for å bekrefte sletting. Klikk ja, og brukeren er slettet.