Favicon

Et favicon er det lille ikonet som står ved siden av sidetittelen i åpne faner i nettleseren, som på bildet under:

Du har nå mulighet til å laste opp et favicon i eloomi. Dette kan du laste opp under Admin-Innstillinger-Skreddersy layout:

Hvis ikonet ikke umiddelbart dukker opp, må du tilbakestille din nettleser. På Chrome gjøres dette ved å taste Ctrl-Shift-R. Resultatet kan du se på https://sti.eloomi.com