Hvorfor vises ikke mailer riktig i Outlook?

De fleste organisasjoner tillater ikke html (bilder og formatering) uten videre. Dette er et viktig sikkerhetstiltak for å unngå å utlevere informasjon for eksempel om hvorvidt mailen har kommet fram. Det går likevel an å klarere enkelte avsendere. For å klarere e-postmeldinger fra din LMS, må du klarere system@eloomi.com. Dersom du ikke er avansert bruker av Outlook bør du ta dette til din IT-support. Innstillingene finner du her:

1. Klikk Fil.
  2. Klikk Alternativer.
  3. Klikk Klareringssenter.